dimecres, 16 de maig del 2012

Novetats!


Hola de nou!! Tenim vàries novetats que comentar-vos, això no para, i dia a dia anem creixent per poder donar un millor servei a tots i cada un de vosaltres.

Primer de tot, cal anunciar que ara més que mai necessitem la vostra col·laboració ja que per seguir ampliant Notdor a altres dispositius, i que tot funcioni correctament hem de cobrir uns costos que per nosaltres solos no podem. Així que a través de Projeggt, una plataforma de crowdfunding, especialitzada en aquest tipus de micromecenatge, demanem petits grans de sorra que entre tots farem que sigui una platja. Cada aportació rebrà varies recompenses, que podeu fer en el link següent http://www.projeggt.com/project/notdor/summary/ en aquí podeu veure un vídeo on expliquem el motiu de la recaptació i se’ns veu de primera mà la il·lusió que tenim per seguir endavant i que entre tots podem fer possible.

Per altra banda, demà acaba la candidatura del App4BCN, un concurs per aplicacions mòbils que ajudin a millorar la vida dels usuaris. I com que Notdor està perfectament enquadrat en aquesta descripció. Amb els vostres vots a través de twitter ens hem donat a coneixer, i des de aquí us donem les gràcies. I ara, toca esperar la decisió del jurat sobre els finalistes. En aquí també podreu veure un vídeo “promocional” on es veu com pot acabar un viatge de tren si tens Notdor o no. Vídeo protagonitzat per nosaltres mateixos!!!

A més a més, avui ja podem dir que tenim més de 500 descàrregues, gràcies un cop més a tots. Que tingueu un bon son!

PD: Ens hem inscrit al concurs d'Opencities, ens podeu votar a http://appcircus.com/competition/Open-Cities-App-Challenge a través de twitter, cosa que agrairem molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada