dilluns, 27 de febrer del 2012

Presentació


Hola, hola! Aquest Blog es crea per explicar la nostra experiència com a creadors d’una nova aplicació per a dispositius Android. En aquí podreu veure com la nostra idea ha anat evolucionant. Des del principi de tot, tal com va sorgir la idea fins, finalment, com volem intentar allargar al màxim la nostra proposta, adaptant-la a les necessitats de la gent; passant per totes les anècdotes curioses i problemes que han sorgit en aquests mesos de creació i gestació de la idea. També, des de la modèstia intentarem donar petits consells per a aquells que no s’atreveixen a fer l’últim pas per portar allò que volen a la realitat
Un cop feta aquesta petita introducció ens presentarem:
En primer lloc, tenim al desenvolupador de l’aplicació, Albert Anguela Calvet, de 20 anys, estudiant d' Enginyeria de telecomunicacions. I per altra banda, el visionari,  Vicens Rios Gallart de 20 anys estudiant d’Economia, ambdós de Vilanova i la Geltrú.
Podeu pensar que no és important saber qui escriu això perquè simplement vols saber la seva experiència. Però aquí podem veure varis detalls molt importants perquè una bona idea es tiri endavant, ja que l’equip humà és el veritable impuls d’un projecte, degut a que per si sol no va en lloc. Si haguessin inventat el Chupa-Chups, i no haguessin fet una bona campanya, no s’haguessin adaptat als canvis i un llarg etcètera de visions que va tenir Enric Bernat (creador d’un caramel amb un pal) no estaria on està. I ja veus tu, com hem dit és un simple caramel amb un PAL!!!
 En primer lloc les coses s’han de compartir, l’emoció de compartir una alegria o un avanç en un projecte comú és infinitament superior a la de guardar-te-la per tu sol. En segon lloc, has de saber amb qui has de connectar per tal de fer una bona parella (en el nostre cas) o un bon grup. Necessites gent al teu costat que et complementi, que pugui arribar on tu no puguis i viceversa. Necessites formar un front comú que pugui abraçar el màxim de coneixements possibles. Extrapolant aquests conceptes podem veure, que en el nostre cas, dos nois intel·ligents, un de tecnològic i un altre d'econòmic, és una bona combinació de coneixements, sempre i quan aquests siguin bons i s’esforcin en els seus respectius camps.
Per altra banda, a part de les qualitats intel·lectuals de cada persona, s’ha de treballar; aquest fet et ve sol quan creus en la teva idea, quan estàs orgullós del “fill” al que estàs donant vida, i que cada petit pas et fa fer un altre de més gros. Bé doncs, com diem sempre s’han de tenir aquestes ganes de treballar, i si a les 3 del matí tens un somni on veus una possible millora del teu projecte, en lloc de dir demà ja ho recordaré, t’aixeques i ho transformes d’una falsa realitat dins el teu cap, a una veritat visible en l’ordinador. Així que des d'aquí us animem a lluitar pels vostres somnis i idees, ja que si no hi creieu vosaltres, qui ho farà??