diumenge, 22 d’abril del 2012

Versió 3.0 Notdor Catalunya

Després d'un gran treball d'hores i hores, ens complau anunciar que Notdor esta disponible per totes les estacions de rodalies de Catalunya. A les línies que ja teníem, R1, R2, R3, R3B, R4, R7, R8, R10 hem afegit les regionals R11, R12, R13, R14, R15, R16. Així que aquells usuaris que ens hagin vist al diari Avui on no sortia la última ampliació i es pensaven que el seu poble o ciutat no tenia servei de Notdor, ja podran gaudir de un bon son al tren.

També anunciem que hem afegit dos botons nous en l'aplicació. Primer de tot, a la pàgina principal us apareixerà un botó, aquest està destinat per aquells mòbils tinguin el servei de localització per xarxa mòbil apagat i per tant que no funcionava Notdor. Activant-ho no tindreu més problemes.

Per altra banda, al menú de l'aplicació hi ha un icona per a que ens podeu enviar un mail, ens agradaria saber les vostres experiències amb Notdor, si ens feu arribar casos en els quals no funcioni ficarem fil a l'agulla i ho arreglarem perquè la resta d'usuaris no tinguin el mateix problema. La vostre ajuda és indispensable per tal de avançar i tenir un millor servei. Així que gràcies per endavant.

Pròximament noves noticies. Que tingueu un bon son!!!

divendres, 20 d’abril del 2012

Pàgina web + bugs solucionats!

Bona nit a tots!!

En aquesta entrada tenim el plaer de comunicar dues noves notícies força importants per a nosaltres, i els usuaris de Notdor App:

Per començar hem creat una nova pàgina web sota el domini de http://www.notdor.com, tot i que encara està en construcció, esperem tenir unes quantes actualitzacions en breus!

Per altra banda, podem dir que la nostra app funciona al 100% ja que teniem un bug (alguns mòbils de forma aleatòria no rebien les coordenades i per tant no s'activava mai el despertador) i l'hem solucionat. Si és el vostre cas, tan sols heu d'accedir a Configuració->Seguretat i ubicació i heu d'activar l'opció amb la qual doneu permís al telèfon a rebre coordenades mitjançant les xarxes inalàmbriques (la opció de GPS no afecta per a res, així que es pot mantenir desactivada).

Moltes gràcies a tots pel vostre suport i ja diem ara que esperem tenir molt bones notícies en breus!!

Notdor App

dilluns, 9 d’abril del 2012

Versió 2.5, gran ampliació


Bona Pasqua a tothom!!! Després de molts dies intensos tornem amb moltes ganes de més i varies novetats. Primer de tot, cal dir que a través de un petit boom mediàtic ens vam poder donar a conèixer arreu de la comarca i de la província. Ens podeu trobar al diari Ara, al Diari de Vilanova, a Rac1, a Comradio, a AbcPunto Radio, entre d’altres.  Fet que va provocar una demanda d’ampliació tant per noves plataformes com per més línies.
Després de una setmana santa de molt de treball on la Generalitat i Adif no es fiquen en contacte amb nosaltres, on hem hagut de picar estació per estació les diferents estacions de la R1, R2, R3, R3B, R4, R7, R8 i R10, podem dir que ja tenim un total de 122 estacions!!!! Així que ja sabeu, aquelles persones que vulgueu Notdor i no fèieu servir la R2 Sud ja la podeu gaudir.
Ara toca mirar possibles errors que comporta una ampliació tant gran on gràcies a vosaltres, els usuaris, podrem millorar. Si teniu qualsevol problema amb l’aplicació, dubte o simplement una recomanació ens la podeu fer arribar al nostre correu, notdorapp@gmail.com.
Un cop més gràcies a tots per les felicitacions i recomanacions, sense aquest tracte personal no estaríem on estem, seguiu atents a la premsa escrita i ràdios on ens podreu trobar i saber novetats sobre Notdor, de totes maneres sereu informats via blog i Facebook.
Gràcies un cop més i Notdor!!!!